OVER HIP TO THE GYM

Hip to the Gym is een jong en hip bedrijf dat zich onderscheidt van de grote bekende sportmerken. Hip to the Gym heeft een verzameling van de allerbeste merken activewear van over de hele wereld. We willen vrouwen inspireren om gezonder te leven en meer te  bewegen en dit kun je nu met Hip to the Gym allemaal in stijl te doen. 

Wij zijn continu opzoek naar nieuwe en exclusieve sportmerken die we aan ons assortiment kunnen toevoegen. De kleding die we inkopen moet aan bepaalde eisen voldoen zo vinden we het niet alleen belangrijk dat de kleding een positieve invoed heeft bij het behalen van je trainngsdoelen maar ook heel hip is om zo te dragen of je nou gaat shoppen, een kop koffie gaat kopen of je kids naar school brengt dat je de kleding gewoon zo op straat kan dragen. 

We verwelkomen je om de kracht van goed passende activewear te ontdekken en te leren hoe onstopbaar je kunt zijn wanneer je legging je van gym naar straat kan brengen, en alles daartussenin (voeg gewoon een leren jack, oversized kasjmier, voeg een paar edgy sneakers en je bent klaar om te gaan).

Het aanbod bestaat uit sportleggings, shape leggings, joggingbroeken, sportvestjes, sportshirts, tanktops, sportbra's en bijpassende accessoires.

Lees meer over het gezicht én de gedachte achter Hip to the Gym.

 

© 2014 - 2022 Hip to the Gym | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel