7 redenen om HIP TO THE GYM te gaan!

Drie keer per week naar de sportschool (het minimum om resultaten te bereiken) ...
Voor veel mensen is dit al een opgave. Als het weer zover is - en de dagen vliegen! -, schiet je snel de eerste de beste joggingbroek die je voor handen komt, aan. Een t-shirt en klaar ben je. En dan maar hopen dat je op weg naar de sportschool geen bekenden tegenkomt!

Ken jij dat gevoel? Sluip ook jij in een verwassen t-shirt en een grote slobberbroek met afgetrapte gympen de sportschool binnen? Of kleed je jezelf het liefst in zwart? Jammer!

Daarmee doe je je zelf echt te kort. Waarom?

  1. Omdat sporten leuk is. Dus waarom zou je je niet leuk kleden? Door actief te sporten en gericht aan je doelen te werken krijg je bovendien meer doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen.                               
  2. Omdat je, als je met plezier naar de sportschool gaat (en je leuk kleden maakt daar een belangrijk onderdeel van uit!), gemotiveerder bent, wat weer een positieve invloed op je resultaten zal hebben.    
  3. Sporten verbetert je uithoudingsvermogen en je wordt er gespierder van. Hierdoor voel je je fitter en sterker, allereerst lichamelijk, maar dit werkt mentaal ook door. Je bent minder snel moe, hebt meer energie en maakt een hogere concentratie stofjes aan die goed zijn voor je humeur. Omdat het de bedoeling van sporten is dat je je beter gaat voelen.En ga ons nu niet vertellen dat jij je goed voelt als je in een verwassen joggingpak door de fitnesszaal sluipt :(.
  4. Omdat er overal in de sportschool spiegels hangen en het veel leuker is als je met plezier naar jezelf kijkt.
  5. Omdat je, als je slank afkledende sportkleding draagt, je spieren beter kunt zien en daardoor je bewegingen beter kunt controleren. Je kunt beter controleren of je de bewegingen en oefeningen goed uitvoert, zo krijg je een beter resultaat.
  6. Omdat het leuk is om complimentjes te krijgen van medesporters over hoe leuk je eruit ziet.    
  7. Omdat het er in 2021 niet om gaat hoe dun je bent maar leert tevreden zijn met je eigen lichaam. Laat je niet misleiden door onnatuurlijk slanke modellen dit is zo 2020! Sterk en fit is in. Natuurlijk ben je het waard om er goed uit te zien en dat is met Hip to the Gym geen probleem: onze sportkleding is niet alleen functioneel maar ook exclusief, hip en op een eerlijke manier gemaakt en zeer geschikt om zowel binnen als buiten de sportschool te dragen.

WAT HOUDT JE NU NOG TEGEN?

© 2014 - 2022 Hip to the Gym | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel