Het gezicht achter Hip to the Gym                                                         

Hip to the Gym is opgericht door Joanne, al vanaf haar 16e jaar actief als instructeur in de sportwereld. Naast haar studies (CIOS en Sportmanagement) gaf ze veel aerobics lessen en had leiding over meerdere demoteams. Na haar studie is Joanne gaan werken als vestigingsmanager bij een health club en gaf ze aerobicsopleidingen in Nederland

Joanne (inmiddels moeder van 3 kids) geeft op diverse sportscholen groepslessen en staat midden in de sport- en fitnesswereld. Ze weet daardoor aan welke eisen sportkleding moet voldoen en waar vraag naar is.

Wat ze zelf altijd moeilijk heeft gevonden, is het vinden van leuke en originele sportkleding, wat zeker als je lesgeeft erg belangrijk is! Ook onder haar medesporters herkende ze dit probleem: vaak kom je uit op de bekende merken waar iedereen mee loopt.
Ze vond dat de zwarte broek en top aan een pimp-beurt toe waren. Het is de bedoeling dat je je van sporten beter gaat voelen dus waarom zou je jezelf niet hip en stijlvol kleden. Niemand voelt zich lekker in een verwassen joggingpak! 

Joanne is zich meer gaan verdiepen in sportkleding, de materialen en de pasvormen. Kleding moet lekker zitten en gemaakt zijn van sneldrogende stoffen zoals Supplex en Microfiber.

Daarnaast is het belangrijk dat de kleding mooi blijft en fuctioneel is zodat je je tijdens je workout niet druk hoeft te maken of je legging afzak en wel "SQUATPROEF" is. Voordat we een merk toevoegen aan onze webshop testen we het merk eerst zelf om te kijken of het merk aan al onze eisen voldoet.

Bij Hip to the Gym maken een selectie van de meest toffe merken van over de hele wereld die nog niet verkrijgbaar zijn in Nederland we verkopen nu: ICANIWILL, Aim'n, We Are Fit, Lilybod, Lorna Jane, L'urv, Noli Yoga en Onzie.

Het is voor iedere vrouw mogelijk om er geweldig uit te zien tijdens hun workout!  Want sporten in een leuke outfit draagt zeker bij in het behalen van je sportdoelen :-).

 

© 2014 - 2022 Hip to the Gym | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel