BETALEN

Hoe kan ik betalen in de webshop?

De prijzen op onze webwinkel zijn vaste prijzen inclusief btw. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in euro’s en zijn exclusief verzendkosten van € 4,95 (vanaf €50,- is dit gratis). Betaling gaat via de door jezelf gekozen betaalmethode (zie hieronder).
In de winkelwagen kun je direct de betaalwijze kiezen.

Bij Hip to the Gym kun je veilig en gemakkelijk betalen via iDEAL (Nederland) of PAYPAL. Ook kun je kiezen voor achteraf betalen via Klarna 

          
Hoe werkt betalen via Klarna Achteraf Betalen?
In het bestelproces selecteer je 'Klarna Achteraf Betalen' als betaalmethode. Kies je voor het eerst voor Klarna? Dan maak je je een Klarna-account aan, waar je je naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres invult. Bij terugkerende bestellingen vul je enkel je e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in bij Klarna (via het online portaal of de Klarna-app). Na het voltooien van de bestelling krijg je een e-mail van Klarna met een betaalverzoek. Dit bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in je Klarna-account. Je kunt vervolgens binnen 30 dagen betalen via het online portaal van Klarna of de Klarna-app op de manier van jouw voorkeur. 

De betalingen lopen via het betalingssyteem van KLARNA!

Je kunt binnen KLARNA kiezen voor de volgende betalingen:

IDEAL
Op een veilige manier betalen via je eigen bank.

PAYPAL
Op een veilige manier betalen via paypal.

ACHTERAF BETALEN

KIES JE VOOR ACHTERAF BETALEN ZAL KLARNA DIT HELEMAAL AFWERKEN JE BETAALD HET BEDRAG DUS ACHTERAF AAN KLARNA EN NIET AAN ONS. 

MOCHT JE EEN ITEM(S) RETOUR STUREN ZULLEN WIJ NA HET ONTVANGST VAN DE RETOUR ITEM(S) EEN CREDIT FACTUUR AANMAKEN. DIT WORDT DAN AUTOMATISCH DOORGEGEVEN AAN KLARNA. ZIJ ZULLEN JE NU EEN AANGEPASTE FACTUUR STUREN MET HET BEDRAG WAT JE HUN NOG MOET BETALEN.

© 2014 - 2022 Hip to the Gym | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel