Verzending

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?
Alle bestellingen worden verstuurd via PostNL, verzendkosten zijn € 4,95 voor Nederland en € 7,95 voor België. 

Hip to the Gym hanteert een gratis verzending bij een bestelling > €75,- (excl. verzendkosten) voor Nederland.
Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling bij een PostNL locatie op te halen. Met 3.400 PostNL locaties in Nederland en 1.100 in België is er altijd wel een in de buurt te vinden!

HOE VERPAKKEN JULLIE MIJN BESTELLING?
We proberen van iedere bestelling een feestje te maken! Hip to the Gym verpakt alle bestellingen in kartonnen verzenddozen of gerecycled plastic verzendzakken. 

BEZORGING
Na ontvangst van je betaling zal de bestelling binnen 1 à 2 werkdagen overgedragen worden aan PostNL. PostNL zal voor de levering van je pakket zorgen. Bij niet op tijd bezorgen door PostNL is Hip to the Gym niet aansprakelijk. Wanneer een bestelling niet binnen de verwachte 1 à 2 werkdagen verzonden kan worden, neemt Hip to the Gym.nl contact met je op.

Hip to the Gym.nl is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden producten. Indien vast is komen te staan dat Hip to the Gym.nl toch aansprakelijk is voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximaliseerd tot het orderbedrag.
Binnen Nederland worden alle bestellingen verstuurd voor een vast bedrag van €4,95.
Bestellingen boven €75,- worden gratis naar je verstuurd en zijn altijd via TRACK&TRACE te volgen. Bestellingen die verstuurd kunnen worden in een enveloppe, worden ook verzonden met PostNL. Deze zijn ook voorzien van een Track&Trace code.

KAN IK MIJN BESTELLING OP EEN ANDER ADRES LATEN AFLEVEREN?
Ja, dat is mogelijk. Je kunt een ander afleveradres aangeven bij je bestelling. Ook als je bijvoorbeeld een cadeautje direct bij de ontvanger wil laten bezorgen of als je het pakket liever op je werk ontvangt. Je kunt ook aangeven dat je je bestelling bij een afhaallocatie van PostNL in je buurt wil ophalen voor het geval je niet thuis bent of dat gemakkelijker vindt. 

 

© 2014 - 2022 Hip to the Gym | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel