Verzending
Na ontvangst van je betaling zal de bestelling binnen 1 à 3 werkdagen overgedragen worden aan PostNL. PostNL zal voor de levering van je pakket zorgen. Bij niet op tijd bezorgen door PostNL is Hip to the Gym niet aansprakelijk. Wanneer een bestelling niet binnen de verwachte 1 à 3 werkdagen verzonden kan worden, neemt Hip to the Gym.nl contact met je op. Hip to the Gym.nl is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden producten. Indien vast is komen te staan dat Hip to the Gym.nl toch aansprakelijk is voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximaliseerd tot het orderbedrag.
Binnen Nederland worden alle bestellingen verstuurd voor een vast bedrag van €4,95.
Bestellingen boven € 50,- worden gratis naar je verstuurd en zijn altijd via TRACK&TRACE te volgen. Bestellingen die verstuurd kunnen worden in een enveloppe, worden ook verzonden met PostNL. Deze zijn ook voorzien van een Track&Trace code.

Kan ik de bestelling ook ophalen?
Het is mogelijk om jouw bestelling af te halen in Raamsdonksveer. Dit kan alleen op afspraak.
De bestelling moet dan vooraf per bank of met iDEAL zijn betaald. Je vinkt dan aan dat je de bestelling op afspraak wilt komen ophalen. Wij sturen je dan een e-mail om een afspraak te maken.

© 2014 - 2021 Hip to the Gym | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel